Неділя, 05.05.2024
Сайт Кобеляцької філії Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді
с. Світлогірське
Меню сайту
Форма входу
Погода
Головна » 2014 » Лютий » 20 » Результати II туру конкурсу-захисту Полтавського територіального відділення МАН України
01:09
Результати II туру конкурсу-захисту Полтавського територіального відділення МАН України
 14 лютого 2014 року, до ПолтНТУ на II етап Всеукраїнського конкурсу МАН України завітали майже 800 талановитих учнів для представлення своїх науково-дослідницьких робіт. Конкурс проводиться з метою виявлення, підтримки, залучення до наукових досліджень обдарованої учнівської молоді, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

Понад 800 учасників наукових товариств Полтавського територіального відділення МАН України взяло участь у цьогорічному обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. З 15 по 18-те лютого на базі Полтавського національного технічного у університету імені Юрія Кондратюка юні науковці виявляли свої знання та навички у відділеннях технічних наук, економіки, математики, фізики та астрономії, комп'ютерних наук, наук про Землю, філософії та суспільствознавства, історії, мовознавства, літературознавства, філології та мистецтвознавства, екології та аграрних наук, хімії та біології та інших відділень.

 Призерів обласного етапу конкурсу в урочистій атмосфері вітали заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олександр Коваль та заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Марченко. Представники влади наголосили на важливості підтримки талановитої молоді, адже те, що сьогодні вкладає держава у розвиток юної талановитої особистості неодмінно має повернутися численним успіхами творців майбутнього на благо розквіту України. Президент територіального відділення МАН, депутат обласної ради, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко визначив підсумки цьогорічного обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт. 

Усі переможці нагороджені Дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів, а їхні наукові керівники – Грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.

Учениця 11 класу Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. П. Біленка, вихованка гуртка "Інформаційних технологій" Кобеляцької філії ПоблЕНЦум Пилипенко Марія виборола ІІІ місце у відділенні комп'ютерних наук в секції "Інформатики та обчислювальної техніки", науковий керівник - керівник гуртка "Інформаційних технологій" Білокіз С. В. 

Завідувач філії Журавель М. О. , гуртківці та керівники гуртків щиро вітають Марію з перемогою.

Робота з талановитою молоддю є одним з пріоритетних напрямів роботи МАН і своєю першочерговою метою Мала академія наук еколого-натуралістичного центру ставить профорієнтаційну діяльність: визначення фахової спеціалізації у молодому віці надає можливість розпочати підготовку до вступу за обраною спеціальністю заздалегідь, напрацювати потужну інформаційну базу, що в майбутньому стане в пригоді і в навчанні і на ниві наукової діяльності.

(Керівник гуртка "Інформаційних технологій" Білокіз С. В.)

 

Переглядів: 833 | Додав: sv1966 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Сайт освіти
Сайт ПоблЕНЦум
Сайт Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. П. Біленка
Адреса філії:
вул. Комсомольська, 40
с.Світлогірське
Кобеляцький район
Полтавська область
Україна, 39262
Телефон/факс:
(05343)9-95-40
e-mail: mg1963@meta.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz